dilluns, 2 de juny del 2014

ACTITUD DIGITAL CÍVICA (III)

Com ja vam comentar, és  molt important quan realitzem qualsevol recerca d'informació, veure fins a quin punt es tracta d'una informació fiable. Amb el treball pràcticament enllestit, aquesta tasca ja havia estat portada a terme, però així i tot calia una última revisió per tal de no fer repeticions innecessàries.
Açò ho hem fet mitjançant les fonts d'informació utilitzades per tots i també llegint i rellegint textos i parts del treball. Per dir una cosa més voltes, no és més real, així que hem tractat de minimitzar al màxim aquestes repeticions, i crec que ho hem aconseguit!! Tant que encara podríem dir més coses per arribar al màxim de paraules utilitzades.
 
 
 
 
Un aspecte que considere que podríem millorar tots, és el relatiu als drets d'algunes imatges. No crec que els tinguem sempre en compte, però almenys hem après com esbrinar quins drets te cada imatge i podem aplicar aquests criteris d'ara endavant.
 
Hem après molt, i de fet sempre que utilitzem material d'alguna font d'informació, la nomenem, però sempre, sempre, sempre és pot millorar, i nosaltres tenim clar que continuarem fent-ho.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada