Propostes de millora

MESURES CORRECTORES I PROPOSTES DE MILLORA

I (7 de maig, M. José Serrano Serrano)

Hem acabat la PAC!!!
Pensavem que mai podríem dir-ho, però ha arribat el moment!!! Ha estat un viatge llarg i costós, però finalment molt gratificant. Hem aprés moltes coses del treball en equip, del tema que estem abordant, i dels diferents programes que hem utilitzat.
Tot i això, sempre hi ha coses que es poden millorar. En el nostre cas, una d'aquestes coses a millorar és, el respecte pels terminis. Cal que organitzem millor el nostre temps i que respectem els objectius que nosaltres mateixos ens estem fixant.
De segur que hi ha moltes més coses que canviar, però també estem convençuts que amb aquesta millora tot anirà molt millor.
Ens veiem a la següent PAC!!!

II (20 de maig, Núria Bueso Martín)


I continuem avançant, malgrat els entrebancs que han anat sorgint: un dels membres del grup, després d’expressar-nos la seva preocupació i malestar per motius personals que li eren difícils d’assolir, en Marc, ens ha deixat; val a dir que ens sap molt de greu la baixa de’n Marc, però com que hem de continuar ens hem reorganitzat i repartit les feines entre els altres tres.
Gràcies a la capacitat organitzativa de’n Francesc, ens hem decidit a responsabilitzar-nos cadascú d’un aspecte diferent, però lògicament amb la col·laboració, propostes i millores de tots tres.  Així quedem:
 - en Francesc proposa presentar una reestructuració definitiva de l'index per dijous nit
- també ell mateix milloraria el Gantter divendres nit.
- na Núria (jo), faig les modificacions i millores segons els comentaris d'en Jordi del blog.
- na M. José es dedicarà més a la presentació de la viqui
Potser no és la millor manera de millorar el nostre treball, però per les dificultats que hem patit abans i la pressió dels terminis, ens està resultant més eficient.
Per el blog procurem fer primer un esborrany per tal de que els altres el puguin visualitzar i comentar, i per la viqui fem les nostres aportacions mitjançant el google drive i d’allà cap a la definitiva.

Ens ha estat de gran ajuda, a part dels comentaris, consells, ajudes, fets al fòrum de l’aula, entre els membres del grup i els aclariments del consultor, el poder veure els blogs i les viquis dels altres grups. La primera visualització de la feina dels altres ens va sorprendre, per no dir espantar, per la bona feina de tothom, però després ens ha esperonat i animat a millorar i tirar endavant amb la nostra presentació.
III (4 de juny Francesc Homedes Jassanada)


Aquesta darrera PAC, hem centrat la nostra activitat de millora en tots aquells punts on havíem detectat que el treball coixejava més a parer nostre.

1.- Programació.

Hem fet una revisió de la taula Gantter modificant i ampliant les tasques a partir de la nostra correspondència digital i refent la programació del projecte. En aquest moment s’ajusta més a la realitat del que ha estat fins ara.

Proposta de millora:

-Ajustar les dates de cada tasca i en especial de la darrera fase.
-Afegir algun comentari de risc. Nosaltres tenim l’experiència que ens ha fallat un dels components del grup.

2.- Blog.

Hem modificat i perfeccionat la imatge i la informació del blog.

Propostes de millora:

Eliminar l’enllaç a les altres Viqui, deixant només l’enllaç als blogs.
Modificar la forma de presentació de l’arxiu del blog.

3.- Viqui

Cal millorar l’aspecte i organització de la nostra Viqui.

Propostes de millora:

Refer l’índex  i modificar l’aspecte lateral del mateix.

Possible augment de l’extensió dels  textos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada