dimarts, 20 de maig del 2014

INFORMACIÓ (II)

Hola a tots!!!
Arribats a aquest moment de l'assignatura, mostrem ja tota la informació que hem cercat.
 
Tot i que tots els membres del grup hem treballat  a totes les parts del treball, per a la recerca d'informació vam crear el rol "d'experts".
Així Francesc es va especialitzar en el llenguatge digital a l'empresa, Núria al llenguatge digital a nivell d'usuari, i jo, MªJosé de la terminologia existent a la nostra llengua. Cadascú de nosaltres va cercar fonts d'informació referides al seu tema d'especialització i les va compartir al Zotero. Després tots vam fer una ullada als materials per estar documentats de tots els punts del treball, però la redacció inicial de cada part la va fer l' expert. Seguidament, com que tots estàvem documentats, entre tots vam realitzar les millores que vam considerar adients i es va realitzar el text definitiu.
 
Hem pogut observar, amb gran satisfacció, que hi ha gran quantitat de material a la xarxa relatiu a la nostra llengua a tots els àmbits, i també que és una llengua molt normalitzada i amb gran quantitat de vocabulari digital existent. Fins i tot podem utilitzar programaris en català!!!
Per tant, què és allò que ens falta?? Fàcil, que els usuaris coneguem i utilitzem aquesta realitat que tenim tant a l'abast.
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada