dissabte, 17 de maig del 2014

PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DEL PROJECTE (II)

Nosaltres, Digicat, hem utilitzat el programa Gantter per a planificar el nostre temps i les activitats que portar a terme.
Ha resultat ser més complicat del que pensàvem. Al fer la planificació, és impossible saber quines coses van a succeir després, una volta el treball ha començat. A un treball de vàries persones i vàries disponibilitats, obligacions... és normal que apareguin entrebancs que facin necessari modificar aquesta planificació.
La veritat és que sempre hem tractat de respectar aquesta planificació, però també crec que, potser, sigui la nostra assignatura pendent.
Durant la PAC3 hem portat molt bé la gestió del temps, i hem respectat la planificació que havíem creat. Bé!! una millora important respecte l'anterior PAC, però així i tot, passen coses.
Al grup hem deixat de ser quatres companys; ara tan sols en som tres, i cal reestructurar la feina i la planificació per arribar a tot.
Així i tot estic segura de que ho aconseguirem, sempre que continuem treballant de la mateixa manera que fins ara.
Ànim i endavant!!!
 
Al següent enllaç podeu veure la nostra planificació a Gantter:
 
 

1 comentari:

  1. Estic d’acord amb tu en que la planificació és una assignatura pendent.
    En realitat haurem de fer un esforç per poder-la definir amb més detall, ampliar tasques a fer i definir millor els terminis.

    ResponElimina