dilluns, 12 de maig del 2014

PLANIFICACIÓ DEL GRUP

PLANIFICACIÓ DEL GRUP


Salut a tothom!

Inicialment vam assabentar-nos de la disponibilitat horària i temporal dels membres del grup per poder programar les activitats. Malgrat que ens havíem fixat dies alterns per a comunicar-nos a la realitat se’ns ha anat acumulant la feina i acabem connectant-nos quan podem.

En principi vam començar molt bé i molt animats, però després degut a les dificultats per a entendre , utilitzar i aconseguir que funcionin els diferents programes, almenys jo, he malgastat força temps. Per sort, i gràcies als companys i al consultor ens anem animant i encara que justs de temps arribarem al compliment de cada etapa.

Varem decidir que la coordinació fos compartida entre els dos membres més joves del grup valorant que els seria més profitós de cara al seu futur. Val a dir que fan una feinada i s’ entenen millor amb els mitjans informàtics.

Sobre els objectius i criteris de cerca: un cop decidit el tema del treball i després de realitzar algunes pràctiques amb Zotero, en Marc va obrir un nou grup  per tal d' incloure-hi les cerques bibliogràfiques que ens han d’ ajudar en la següent fase d’ aquest treball. Ara per ara les cerques les hem fet individualment i el següent pas serà fer-ne una tria de les que en conjunt ens semblin més apropiades.

Finalment vull expressar la meva satisfacció amb tot el grup, pel bon “rotllo” que s’ha establert i l’afany d’ajudar-nos; a mi em feia i em fa molta il·lusió poder seguir aquesta temàtica encara que sovint (massa potser) em trobo amb dificultats. Penso que el temps que disposem per aquest treball és un poc escàs, molt apretat.


Desitjant que tothom ho pugui gaudir us deixo fins...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada